Meteen naar de inhoud

Mijn verhaal

Ik bruis van de energie, elke dag weer. Ik ben graag in beweging en geniet van alles wat het leven en de natuur ons brengt. Maar gelukkig houd ik ook enorm van lezen. Gewoon ouderwets in een boek. Verhalen brengen mij tot rust. Ze zijn een bron van wijsheid, maar stimuleren ook je verbeeldingskracht. De hele wereld vertelt een verhaal. Elk verhaal brengt iets nieuws. Soms een inzicht of kennis, vaak ook gewoon luchtigheid en een lach.

Als de wijsheid dan uit de boeken komt, dan komt mijn energie uit de natuur. Ik ben graag buiten. Ik wandel graag en soms ook ver. Onderweg is elk pad anders, vertelt elk beekje en elk bos een ander verhaal. En om het te horen hoef je niet eens op te letten. Je kunt er gewoon doorheen lopen en er voor open staan. Buiten zijn brengt rust. Gewoon de rugzak op mijn rug en mijn hoofd op ‘uit’. Ik wandel zo vaak ik kan, onder andere tijdens mijn fantastische voetreis naar Rome.

En dat lekkere eten dan? Ik kook graag en geniet graag van eenvoudige maar smaakvolle gerechten. Het koken van een heerlijke maaltijd is als het opbouwen van een prachtig verhaal. Met de juiste ingrediënten en een creatieve geeft maak je lekkerste gerechten. Samen genieten na een mooie wandeling en verhalen delen tijdens het eten. Zo komt alles weer samen.

Met mijn energie krijg ik projecten op gang, door te luisteren weet ik wat er speelt en door de juiste ingrediënten te combineren in een strategie, breng ik focus en richting. Vanuit de strategie start jouw verhaal. En na ruim 40 jaar bouwen aan mijn eigen verhaal, weet ik dat verhalen een prachtig middel zijn om mensen te boeien, te binden en tot nieuwe inzichten te laten komen. Ik gebruik verhalen ook graag in mijn werk. Mijn inspiratie en verhalen deel ik op Blogs. Het delen van ervaringen en belevingen verbindt mensen. Ik adviseer iedereen om verhalen te delen. Ze zijn waardevol, ook voor jou.

Wil jij meer weten over een stevige positionering, een heldere strategie én over verhalen delen? Laten we dan kennis maken en onze verhalen uitwisselen.

Stuur me gerust een mail via chantal@v-kwadraat.nl.