Meteen naar de inhoud

Coöperatie Beyond Wood maakt duurzame start

Soms komt er een verhaal op je pad, waar je zelf een onderdeel van wil zijn. Sinds vorige zomer ben ik betrokken bij Beyond Wood, een start-up in duurzame, circulaire bouwmaterialen.

Vandaag is de coöperatie Beyond Wood UA officieel! Een coöperatie als een bewuste keuze. Omdat wij vinden dat iedereen die een belangrijke bijdrage levert aan onze start-up een onmisbaar onderdeel is van ons groeiproces. En dan plant je als duurzame coöperatie natuurlijk een boom!
 
Op 28 april, de dag van oprichting van de coöperatie Beyond Wood hebben wij, Wilfried MartensArmand LippertsBob van RielJan Naalden & Chantal Oostvogels, samen een populier geplant. Een symbool voor natuurlijke kracht, verbinding en onze ambitie om te groeien. En natuurlijk hebben we ook geproost op onze ambitie om de aanjager en versneller van duurzame bouw- en constructieprocessen te zijn.

Beyond Wood is een start-up productiebedrijf dat is opgericht om laagwaardige reststromen van hout op te waarderen naar hoogwaardige bouwmaterialen en gevelbeplating. Met de founder Wilfried Martens en financial Bob van Riel heb ik een business plan en pitchdeck geschreven.

Onze volgende stap is het vinden van de juiste investeerders. We willen graag samenwerken met investeerders met een middellange termijn focus (5-7 jaar). Innovatieve denkers met een innerlijke drive om te investeren in projecten die de wereld duurzamer maken. Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die hier interesse in kan hebben, bel me dan gerust.