Meteen naar de inhoud

Maak je verhaal zichtbaar

Het is enorm belangrijk om de verhalen waar je als bedrijf trots op bent zichtbaar te maken. En om ze intern en extern te delen. Bij Jiffy mag ik momenteel een start maken met het visualiseren van verhalen.

De afgelopen twee dagen was ik met Thomas Roos in Amiens om het verhaal van de bio-afbreekbare Jiffy Pot op film vast te leggen. Een plant pot met een unieke propositie. Gemaakt van natuurlijke, bio-afbreekbare materialen. Stevig genoeg voor de opkweek en toch poreus zodat de wortels gewoon door de pot kunnen groeien. De groei wordt niet geremd en dankzij de afbreekbaarheid van de pot kan deze gewoon mee in de borders geplant worden

En hoewel de product propositie op orde is, was het toch een avontuur met een ‘franse slag’. Er was een script, er waren toezeggingen van klanten voor interviews, maar de locatie was voor ons beiden onbekend. Toch hebben we met de partners uit het project prachtige beelden kunnen maken.

Het is mooi om te ervaren dat partners uit een project zo enthousiast kunnen zijn over jouw unieke product. Een bio-afbreekbare pot die een voordeel brengt voor iedereen in het project. Goede door-worteling voor de kweker, tijdsbesparing bij het planten voor de hovenier, een duurzame oplossing voor de stad en natuurlijk minder plastic afval.

Zo hebben wij ervaren dat je met een goede product klant propositie, veel enthousiasme en vertrouwen de prachtigste verhalen gewoon op film kunt vastleggen.

Bekijk de video hier; https://youtu.be/ivBXgFQ2l4E